Flicka möter pojke. Flicka vill behålla pojke. Flicka behåller barnet.

 Han lämnar dig, men du...



Vad gör man då? När han är glasklart skeptisk till att ta dig tillbaka.
Jo man går vidare. Man lär sig vad acceptans är och lever med det. Ibland måste man acceptera saker och ting i sitt liv, gott som ont.
Hur mycket man än vill ha tillbaka killen och hur svårt det än är, så är den bästa lösningen att gå skilda vägar när det är dags. Tänk hur mycket starkare man blir efteråt. Till slut blir man så stark att man blir osårbar? Om det nu skulle vara bra. Tänk att varje jobbig situation lämnar stryka och erfarenhet efter sig.

Men vissa tjejer tror att dom är så kloka och tror att det finns en utväg till att hålla kvar honom. Och det skulle vara att säga att man är med barn och att killen är barnets far. Klassisk trix. Vissa ljuger om det. Men då kommer sanningen ut och förvärrar situationen. Men sen så finns det vissa tjejer som blir med barn på riktigt och väljer att behålla barnet just för att få honom att stanna. Stort misstag.
Pratade om det här med en vän härom dagen, då vi känner en tjej som gjorde det, och om det skulle fungera.

Nu pratar jag i undantag när tjejen blir lämnad och råkar vara gravid och tjejen är emot abort. Jag menar tjejer i den anledning när de behåller barnet bara är för att få killen att stanna. Man uttnytjar barnet liksom. Men hur länge håller det tror ni? Killen är ju inte ens kär och då slutar det med att han går sin väg, barnet kommer att växa upp med skiljda föräldrar. Inte kul.
Sen har man förstårs kontakt med killen (om han icke en svin är) men hur bra make eller pappa kommer han att bli? Man som nyblibven mamma vill ju ha all stöd av sin kära. Han kanske skaffar sig en annan familj eller är lycklig med en annan. Men det beror förstårs också på hur han är som person!
Men sen kanske man förlorar sina känslor och ser andra sidor som man inte gillar. För så är det väl när man har ett barn. Man finner nya sidor hos sig själv och hos sin partner. I samband med det kanse det bildas ångest för det var ju inte äkta kärlek iblandad från början.
Tänk om det va männen som var gravida. Hade du som tjej stannat hos han bara för barnet är det enda gemensamma ni har? Till slut orkar man inte va? När man gett det en chans i början alltså.

Så tjejer. Ni som är olyckligt kära :/ Det finns en mycket bra sätt att göra av situationen, när den du håller kär inte är kär tillbaka, än att ta valet att bli gravid för att han ska stanna, för det håller inte i längden som sagt.
Och det är att bli lycklig med någon annan. Någon annan som älskar varje detalj hos dig.
Även om hoppen är så liten som ett frö just nu. Låt den vara. Låt den sitta där i ditt hjärta och vattna den med tro, så ska du se att den växer. Och när du minst anar det, så kommer lyckan. :)



Kommentarer
Sarah Carlsten

Kika gärna in min blogg! :)



http://sarahcarlstens.blogg.se !

2011-12-29 @ 02:27:32
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/
Sarah Carlsten

tack !

2011-12-29 @ 14:14:09
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/
Anonym

Tack för hoppet du ger oss läsare! Din blogg är otroligt meningsfull! keep up the good work ;) <3

2011-12-30 @ 15:15:26
Anonym

Tack för hoppet du ger oss läsare! Din blogg är otroligt meningsfull! Keep up the good work ;)<3

2011-12-30 @ 15:17:00
sabina

Tusen tack,det värmer om hjärtat så mycket!! <3 <3 <3

2011-12-30 @ 21:28:45
URL: http://effess.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

effess

Life is the art of drawing without an eraser.

RSS 2.0