Useful or not. Unique is Unique.



- You can also prove that they are wrong, by showing them that unique doesnt mean that you're doing what they always do.
Thats why they call you UNIQUE. You do diffrent things, and that makes you useful.

Hej på dig hörru! Kul att du chekar min blogg :-)

Det är Okej



Ibland känns det som att man är nära sitt gosedjur mer än vad man någonsin varit med en människa. Just för att den alltid finns där för att krama dig, eller blir kramad, delar tårar och skratt med dig och kan följa med när och vart du vill. Jag önskar jag kunde blåsa liv i min tjocka nalle . Det har ju hänt. I drömmar va?
Fast vi alla har ett gosedjur fast mycket bättre, en vän.
En vän som alltid finns där för dig. Som talar med dig och med bara få meningar kan få din hopplöshet om lycka och glädje att försvinna. :-)

Men trots det. Visst kan man känna sig ensam? Visst kan man bara föredra nallen som inte talar, med faktum att den just inte talar. Den bara lyssnar och lyssnar om och om igen utan att tycka att du är en gnäll spik.
Det är okej att känna sig ensam trots att man har fina människor runt omkring sig som må tycka att du är en gnällspik men ändå finns de där och ställer upp. Det är menningen att känna sig ensam för att man behöver det. Ibland känns det läskigt. Man blir rädd. Obehag. Men tänk på att det egentligen är vad som behövs, lite som en fight av vad just "du" och lusten vill. Lusten säger att du kanske behöver få vara ifred ett tag. Dåså. Vila i känslan så försvinner rädslan.
Egentligen så är det med allt, man ska vila i det man är rädd för. Det är då man inte blir rädd. Så länge man inte befinner sig i ett brinnande hus, haha. Ni förstår vad jag menar hoppas jag.

Det finns en Harry Potter scen jag tycker mycket om. -Ja, jag har varit en HP nörd en gång i tiden!
Hur som helst, det var i början av filmerna när de var små då de hamnade på en klump gjorda av hårda trådar. Ju mer rädda de blev desto mer spände den på dom. När den smarta flickan slappnade av släppte den ner henne vidare till grottan.
Alltså det du är rädd för försvinner när du bara slappnar av, och går vidare.

Från en sällskaplig nalle till Harry Potter, vad jag ville få sagt är att det är okej att känna sig ensam fast man egentligen inte är det. Det är okej att få ut sina känslor på gosse djur . Det är Okej att gunga med dom. Det är okej för allt går över. Tårar som skratt.

xoxo

Good shit ''\\(O-O,)//''

Ju mer sand som har runnit genom livets timglas, desto klarare ser vi igenom den.

Tom&Jerry sjukan eller?

När vi väl är inne på Tom&Jerry prat så...Måste jag bara bjuda på en favorit klipp av Tom& Jerry. Haha. Den är hur söt som helst:



- "Bonjour monsiour Pusshy cat!" :D <3

Föräldrar och deras barn är som: Tom&Jerry




Jag får peka ut föräldrarna som Tom och oss ungdomar som Jerry (no offense parents).
Många föräldrar tror att dom är så smarta och kommer med listiga plan och regler för att vi inte ska göra vissa saker. Men så kommer ungdomar med en bättre plan. Vi ungdomar är så äventyrliga och älskar att prova på så mycket som möjligt. Hur skulle vi annars få erfarenheter och se världens verklighet om vi varje gång får ett "stopp där" när vi ska ut från ytterdörren.
" Uhm... plugg med min barndoms kompis, du minns väl henne. Kommer hem 09.59 PUSS OCH KRAM. *SMASH* "
Vi vet oftast i förväg vad föräldrarna kommer göra/säga. Med det ligger vi, precis som Jerry ett steg före Tom'isar (föräldrar).
Nu framstås jag kanske som förälder-dissaren, men det är jag inte. Jag älskar mina föräldrar över allt annat och det stämmer mycket fint att sanningen kommer fram förr eller senare. Som när Tom, förr eller senare, får reda på att all ost är borta från kylskåpet.
Tycker bara att det kan vara kul att se när ungdomar kommer på så listiga sätt att komma undan situationer som föräldrarna planerat som hinder.

Det bästa lösningen till att det inte ska bli massa jagandet är nog att inte jaga överhuvudtaget. För Jerry är envis, det är vi ungdomar. Vi hittar alltid ett hål i väggen och ha det vi var ute efter.
Om föräldrar tänkte mer på att relationen oftast kan se ut som katt och mus, kanske vissa skulle inse att man inte kommer någon vart med att ständigt ifråggesätta om allt och vara i jakt på att försöka sätta dom på plats. Jag lovar, vi kommer fram till er och det är då ni får det bästa svaret, dessutom sanningen. Det är menningen att man ska göra misstag så att man lär sig. Om man aldrig skriver fel på 1+1 då kommer man inte förstå att det blir 2. Random exempel men sammanhängande.


Osammanhängande bild? - Kanske.


Ska inte skriva mer, men till föräldrar vill jag bara säga att det finns ett bättre sätt att få motion, överanalysering leder bara till grå'a hårstrån, tillit från era ungar får ni genom att enkelt bara sitta med dom och prata om allt mellan himmel och jord och försöka vara förstående, vi ljuger inte för att vi hatar er , tvärtom och sist men inte minst, tålamod. -There you go! :)
Det var allt från mig, trevlig kväll!!

xoxo

the black MAMA from Tom& Jerry



Alltid undrat hur hennes ansikte ser ut? O.o

Jessie J

Jessie J. Gillar verkligen Jessie! Jag tycker hon är riktigt bra artist med bra texter!
Henne skulle jag vilja se live, har sett hennes video där hon sjunger live  och hon kan verkligen sjunga! Får rysningar när jag hör!

Hittade precis en bild på henne, utan peruken hon är så förjust i och.. utan smink. HUR VACKER SOM HELST!!! :O <3











Här är hon med smink. Vad tycker ni? Med eller utan?
Här är hon med smink. Vad tycker ni? Med eller utan?



Whos laughing now:

Balla frisyrer

Jag önskar jag kunde vara modig när det gäller att ändra hår frisyrer. Vill så gärna experimentera olika frisyrer på mitt hår, när jag ser hur snyggt vissa gör till det.
Det krävs stor styrka och mod för det. Beundrar tjejer och killars mod för'ä ^_^
Men faktiskt så tror jag att det beror på att mitt hår växer så otroligt långsamt. Jag lovar, annars hade jag inte varit så feg.

Det finns en frisyr som tjejer oftast har som utgångspunkt till inspiration har jag märkt,  det är Rihannas kortklippta hår. Efter att hon klippte sig kort blev frisyren sjukt populär.
Visserligen var den ball i början. Men jag diggade den inte alls när den var som ny. Men med tiden när Rihanna och andra tjejer gjorde annat skoj med den frisyren, tyckte jag att den vart ganska ball trots allt.

Titta på denna, helt awesooooome!!






Rihanna

Ibland...

formar en händelse vår personlighet. Tänk på det, därför ska man oftast våga göra saker och ting. Att våga det mesta i livet ger erfarenhet dessutom minskar ens rädsla, när man vågar och är modig. Tro mig, samtidigt är det kul :)

Live tomorrow



Its cold around me, the nigh t is young
the sun has fallen and I've become
the lonely one

the moon is dancing among the clouds
and my knees are shaking,
and my dreams are braking
but I know I live
But i know i live, today

I know we could live tomorrow
But I know I live today,
I know we could live tomorrow
But I don't think we should wait! No..

I know we could..

Taking my life in my hands!
(the power who has it?)
Taking my life in my hands!
(the power who has it?)
I don't like to wait!
no, i don't like to wait!
It's happening, It's happening..

I know we could live tomorrow
But I live today!
I know we could live tomorrow
But I don't think we should wait!

La-la-la, love

Det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka.


Är ditt hjärta lika ball som du är i skolan ?

 
Är alla människor starka? Mitt svar är ja. Jag tror på att alla människor är starka, men dessutom inte lika starka. Jag tror inte att någon person i världen är starkast, utan bara starkare, än någon annan. Lite som en cirkel ungefär och inte en triangel.
Så vad har det med bilden ^att göra? :/
Ni vet dom balla tjejerna/killarna i skolan? Man tror att dom är jätte starka. Dom klara av att dissa andra och visar inte att dom behöver någon men ändå kan deras vänner liknas som sandkornen i en sandlåda, vem vill inte ha så många vänner liksom? :O

Men varför vågar dom inte gå genom matsalen själva då? Och vissa tjejer inte genom korridoren eller vägen till toaletten själva? Det visar bara tecken på osäkerhet. Vad jag vill säga är att, det där personligheten som framstås inte är äkta.
De må ha självförtroende, men osäkerheten dyker upp på ett eller annat sätt. Det har jag märkt efter att ha konverserat med många populära och sett hur de beter sig bakom dataskärmen när Facebook är på. Allt man ser och tolkar vara uppenbart hos dom i skolan, är faktiskt inte äkta. Och därför ska det inte få dig att må dåligt. :) 

Men varför leker dom balla, vad är meningen? 
Status, säger jag.
Alla vill ha status. Am I right?  Kanske inte riktigt blyga personer, men någon form av status strävar vi alla efter. Vissa mer än andra.  Vissa kör hårt till den grad att man ska vara tuff. Varför ska just de tuffa som inte tar skolan jätte seriöst, där vissa till och med står i gränsen till respektlöshet, ha högst status? Och inte till tex. skolans "jim carey" när det är "jim carey"-snubben som åtminstone är sig själv?
Fast en sak är i alla fall klart. Ballheten är inte en personlighet, det håller inte livet ut. Den håller så länge ens envishet varar.

Det kommer komma en dag då de bryter ihop och det gör dom till slut. Många känner sig väldigt  ensamma och blir deprimerade efter det och tror att ingen orkar med dom.
Fast jag tycker att det är bra när sånt händer. Inte för "Yea, there u go, bitch!", utan för att dom blir till fina människor ^_^
Dom blir så förståeliga efter det. Det är som när ett ägg kläcks, något fint haha >.<
Det är då de kan inse och uppskatta saker de inte kunde göra, tydligen för att envisheten var som skalet runt kycklingen.

Ballhet är som att envisas om att komma ur sitt ägg skal, för att de har det för bekvämt.

När de kommer ut måste man nästan ta hand om dom som en ny kommen kyckling till världen. Det är då de behöver någon att prata med, så de kan få prata ut :)
Ballhet kan vara kul till en början, men inte i längden, särskilt inte när man kommer till arbetsmarknaden osv.

xoxo

2011 is soo yesterday :-)

Dear 2012, I know that we've only just met, but I have a feeling about you. A good feeling.


effess

Life is the art of drawing without an eraser.

RSS 2.0