Inte mycket kvar

Jag önskar er alla en bra avslutning gott folk. Gott nytt år! Jag hoppas att 2012 blir ett sjukt bra år och kom ihåg allt blir till vad vi gör det till :)
xoxo


Memorisera bilden. Den är enkel. Och hjälpsam.



Du har inget att oroa dig över! Vi människor är så bra på att överanalysera situationer, men försök vara så simpel som möjligt till livet, så lovar jag dig att den blir simpel tillbaka... Så, dont worry, be happy <(^o^,)>

Funny Simpsons Picturez

Inspirerad av Mrs simpson?Kors i bena huh ?! -.-

Animated Dust

Flicka möter pojke. Flicka vill behålla pojke. Flicka behåller barnet.

 Han lämnar dig, men du...



Vad gör man då? När han är glasklart skeptisk till att ta dig tillbaka.
Jo man går vidare. Man lär sig vad acceptans är och lever med det. Ibland måste man acceptera saker och ting i sitt liv, gott som ont.
Hur mycket man än vill ha tillbaka killen och hur svårt det än är, så är den bästa lösningen att gå skilda vägar när det är dags. Tänk hur mycket starkare man blir efteråt. Till slut blir man så stark att man blir osårbar? Om det nu skulle vara bra. Tänk att varje jobbig situation lämnar stryka och erfarenhet efter sig.

Men vissa tjejer tror att dom är så kloka och tror att det finns en utväg till att hålla kvar honom. Och det skulle vara att säga att man är med barn och att killen är barnets far. Klassisk trix. Vissa ljuger om det. Men då kommer sanningen ut och förvärrar situationen. Men sen så finns det vissa tjejer som blir med barn på riktigt och väljer att behålla barnet just för att få honom att stanna. Stort misstag.
Pratade om det här med en vän härom dagen, då vi känner en tjej som gjorde det, och om det skulle fungera.

Nu pratar jag i undantag när tjejen blir lämnad och råkar vara gravid och tjejen är emot abort. Jag menar tjejer i den anledning när de behåller barnet bara är för att få killen att stanna. Man uttnytjar barnet liksom. Men hur länge håller det tror ni? Killen är ju inte ens kär och då slutar det med att han går sin väg, barnet kommer att växa upp med skiljda föräldrar. Inte kul.
Sen har man förstårs kontakt med killen (om han icke en svin är) men hur bra make eller pappa kommer han att bli? Man som nyblibven mamma vill ju ha all stöd av sin kära. Han kanske skaffar sig en annan familj eller är lycklig med en annan. Men det beror förstårs också på hur han är som person!
Men sen kanske man förlorar sina känslor och ser andra sidor som man inte gillar. För så är det väl när man har ett barn. Man finner nya sidor hos sig själv och hos sin partner. I samband med det kanse det bildas ångest för det var ju inte äkta kärlek iblandad från början.
Tänk om det va männen som var gravida. Hade du som tjej stannat hos han bara för barnet är det enda gemensamma ni har? Till slut orkar man inte va? När man gett det en chans i början alltså.

Så tjejer. Ni som är olyckligt kära :/ Det finns en mycket bra sätt att göra av situationen, när den du håller kär inte är kär tillbaka, än att ta valet att bli gravid för att han ska stanna, för det håller inte i längden som sagt.
Och det är att bli lycklig med någon annan. Någon annan som älskar varje detalj hos dig.
Även om hoppen är så liten som ett frö just nu. Låt den vara. Låt den sitta där i ditt hjärta och vattna den med tro, så ska du se att den växer. Och när du minst anar det, så kommer lyckan. :)

Mina absoluta top 3 bebi klipp xD



Hahaha!! Awesome!! :D

När vi väl är inne på bebis klipp kan jag visa en rolig klipp där föräldrarna ljuger för sina barn att de har tagit deras Halloween godis. Då får man se deras reaktion! Stackars barn...



Grabbarna på slutet är ju så söta. 2+2= 5!! Haha. youuuuuuuuu sneaaaakyy muuum!

Men dela gärna med er om ni känner till andra söta bebis klipp, dom gör mina dagar vetni!

Söt bebis

Ibland vill jag ha barn. Ibland inte. De stunder jag vill är när jag får syn på något så sjukt gulligt så att jag smälter, som bilden nedan!
Jag nästan dör, hur gullig som helst alltså.



Dessutom vill jag också kunna göra till mina läppar sådär! :O

Nästan där

Vilket vind det var inatt va? Herre jösses. Hörde att den hade blivit döpt till något? o.Ò
Må vi sova utan knarrande fönster inatt. Amen!



Jag tänkte prata lite om mål i livet. De mål man sätter upp i livet för att en dag i ett viss underbar ögonblick få kunna känna känslan av att ha lyckats med det man ville. Det är en av de mest underbara känslor man kan ha, kan jag tänka mig.
Alla har olika drömmar, som att satsa att på att få högsta betyg i sina ämnen eller kuser, bli kock och öppna en restaurang, bli dansare, frisör, skådis eller en fotbollsstjärna vad vet jag ;)
Men oavsett vad det än är har alla drömmar en gemensam nyckel till att lyckas. Att inte ge upp. Något man hör ofta under sitt liv " Ge aldrig upp" " Inget är omöjligt".

Man brukar säga att det svåraste i livet är det enkla gamla fraserna man alltid hör. Mycket sant.
Men varför är det svårt?
Jag tror att det svåra kommer från att man tappar motivationen. Sen dyker den upp lite då och då, det känner vi alla igen va? Men en sann kämpare låter den inte försvinna och nappar till sig den när den råkar komma närheten då och då, utan de håller den kvar med sig vart än de är OCH när den smyger iväg sådär på grund av lathet så fångar dom tillbaka det snabbt. Dom får motivationen tillbaka. Men sen är det helt Okej att den är borta någon gång en liten stund.

Det är lite sådär som kläder. Man har på sig dom jämt vart man än är eller gör, men inte alltid och inte alltid lika mycket va? -Inget perverst här nej, tänkte på när man duchar och sover, hahaa. >.<'
Hoppas jag inte pratar i allt för mycket koder. Typiskt mig, kan jag säga i förväg här. Men säg gärna till när det blir för mycket så jag dämpar det.

Det spelar inte någon roll hur dåligt i dina ögon som situationen ser ut för dig, du som har drömmar eller är "nästan där". Den har sett ut sådär för "Den du ser som förebild" också. Alla måste börja någonstans, tänk inte bråttom och sitt inte och vänta på att den kommer till dig. 
DU måste hitta den och knyta den runt ett rep och slita med den hela vägen hem. Och vart är den nu? saken du ville ha.. Den kan vara lite överallt lite som en gömd kista. Och tungt är det att bära den. Men när du kommer hem med den. Då har du det du önskat dig. Jag menar...

Man vet inte alltid vilken dörr/väg man ska ta för att komma närmare sin dröm. Lite som en gömd kista, som sagt. Men när man hittat, så är det bara början för då måste man kämpa, slita och svettas. Som att bära på en kista flera mil. Get me? :-)

-The mighty Oak was once a little nut that stood its ground.


Jag tycker att den som verkligen brinner för något är den som inte tänker/ förväntar sig att det ska ske just nu, utan så länge det bara sker under ens liv och att man kämpat under tiden, är det som räknas...Rätta mig om jag har fel? =)

Nog med prat tänkte avsluta inlägget med en av mina favvo Disney låtar "Nästan där" # Almost there :

Fight for your dreams and..

No Clear Mind

Nog om ilska, God Jul på er!

Hoppas att ni har haft en minst lika mysig jul som jag haft! ^^,



...Hur blir ni när ni är arga? o.O

Speak when you are angry- and you'll make the best speech you'll never regret
- Dr. Laurence J.



Välkommen till min nya blogg!

Hej! Här är mitt första inlägg. Jag har inte bloggat tidigare, men jag gör ett försök och ser hur det går. Känns lite svårt att skriva det första inlägget nu haha, men förhopnningsvis ska det inte bli i fortsättningen.

I bloggen vill jag skriva lite om allt möjligt som jag tänker på. Ibland kan det vara tråkigt, konstigt eller till och med roligt men jag hoppas på att det ändå blir läsvärt.
Jag vill mest hålla mina inlägg till vad jag tycker och ibland kommer vi tycka likadant, vilket väl är bra och ibland inte och då kvittar det. ;-)


Föressten, mitt namn är sabina. :)
Kram xx

effess

Life is the art of drawing without an eraser.

RSS 2.0